Arama
Arama Sonuçları
Sigara, görme kayıplarına yol açıyor
BUGÜN ‘DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ’
Göze vuran baş ağrısı tümör habercisi olabilir
“Hipofiz adenomu göğüsten süt gelmesi, yüz şeklinin değişmesi, ayak numarası büyümesine kadar farklı ve ilginç belirtiler veriyor”
KEAH’ta MS devrimi
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (KEAH) yeni sağlık üniteleri açılmaya devam ediyor. Nükleer Tıp Ünitesinin açılmasının hemen ardından, tedavi için ileri merkezlere giden MS hastaları, hizmete açılan “MS Polikliniği”nde bundan böyle muayene ve tedavilerini yaptırabilecek.
Anadolu Hastanesi’nden Kastamonu’da bir ilk daha
Kastamonu’da ileri derecede görme kaybı yaşayan hastalar, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Göz Doktoru Op. Dr. Barış Kömür’ün yaptığı ‘vitrektomi’ ameliyatı ile tekrar sağlığına kavuşuyor. Kastamonu’da ilk kez yapılan göz arkası vitrektomi ameliyatı ile hastalar aylar sonra tekrar görebilmenin mutluluğunu yaşıyor.
" Kendi gözlerimi vermeye razıyım "
Kastamonu’nun Cide ilçesinde yaşayan Aykur çiftinin üç yaşındaki kızları Medine’nin görebilmesi için kök hücre tedavisi olması gerekiyor.
Görme kaybı yaşayan 3 yaşındaki Mertcan, iki yılda 18 ameliyat geçirdi
Acılı aile, yüzde 80 görme kaybı yaşayan Mercan'ın sağlığına kavuşacağı günü bekliyor
Patlıcanın Faydaları Nelerdir ? Patlıcan Nelere İyi Gelir ?
Patlıcanın inanılmaz faydaları vardır. Nikotin bakımından oldukça zengin olan patlıcan hem de vücudun ihtiyacı olan nikotinin yüzde 80'ini rahatlıkla karşılar. Patlıcan saplarının çöpe atılmaması konusunda uzmanlar uyarıda bulunuyor. Özellikle basur hastalığında organik ilaç olarak önerilir. Haberin teferruatında patlıcana dair merak edilenleri bulabilirsiniz. Peki patlıcanın faydaları nelerdir? Patlıcan suyu ne işe yarar